Het zou wel handig zijn: voor iedere klant hetzelfde trucje doen en dat het iedere keer werkt. Maar voor zoveel verschillende diensten en zoveel verschillende doelgroepen hebben we het ei van Columbus nog niet gevonden. Dus kiezen we steeds voor een unieke aanpak, met de juiste middelen voor de beste omzet. Wel zo afwisselend, wel zo effectief.

In een notendop

Wij geven strategisch marketingadvies en zien waar de kansen liggen. Like2movit maakt een analyse van het product of de dienst en de doelgroep. We denken mee over het product, de prijsstelling, de unieke eigenschappen en de levensvatbaarheid. Je gaat samen met ons op zoek naar de niche voor jouw organisatie.

 

Maak je product uniek!

Een niche-markt is een markt waar je weinig concurrentie hebt. Misschien bestaat die nu nog niet voor je product, maar het is mogelijk om een niche te creëren. Daarvoor kan je innoveren, registreren, de schaal vergroten, of je doelgroep verkleinen. Maar hoe doe je dat? Misschien wel met hulp van Like2movit. Wij zijn creatief, denken in kansen en we hebben de theorie in huis om jouw product uniek te maken.

 

De markt verandert constant

Na de introductie van een product of dienst ben je er nog niet. Succesvol blijven is de volgende uitdaging. Ook zónder actie is er een reactie, alleen is dit misschien wel niet de reactie waarop je als ondernemer zit te wachten. Like2movit helpt je graag bij het scheppen van een band met je klanten. Als je weet wat je klanten willen kan je daar op inspelen. Ga niet zitten wachten tot je concurrentie je voorbij streeft. Producten aanpassen, cross selling, innoveren en nieuwe klanten blijven zoeken. Like2movit houdt ondernemers scherp en prikkelt nieuw initiatief.

Heb je een vraag?

We zijn benieuwd! We delen onze kennis graag en denken met je mee.