Like2movit werkt wel snel hoor, maar we maken altijd tijd voor kritische vragen. Is dit wel de beste manier om deze actie uit te voeren? Gaan we hier wel een maximaal effect mee bereiken? Dan doen we even een stapje terug, maar kan je daarna met sprongen vooruit.

Moeten we er echt een label opplakken? Of we nou een reclamebureau zijn, of een communicatie-adviseur, of die mensen van de marketing en e-commerce? Het maakt ons niet uit. Zolang we maar strategisch en creatief met ons vak bezig kunnen zijn.

 

Onze meerwaarde

Wat Like2movit bijzonder maakt is een bedrijfskundige aanpak met een gezonde dosis functionele creativiteit. Geen zweverige verhalen en gouden bergen, maar oplossingen die relevant en haalbaar zijn. Pragmatisch, op resultaten gericht en met kennis van zaken. Als sparringpartner of adviseur, om klanten te bereiken, te binden en te boeien.

 

En wat deden jullie ook alweer?

Leuke opdrachten voor bedrijven waar we ons graag voor inzetten. Samen met ondernemers die er zin in hebben! Marketing- en communicatiestrategieën, positionering vraagstukken, campagnes en identiteit, websites, social media, branding en huisstijl, visualisaties, creatieve ideeën bedenken, tekstschrijven, content creatie, visueel ontwerp, drukwerk, bedrijfspresentaties en bijeenkomsten, productnamen en introducties, klantenbinding en (verkoop)acties, onderzoek en klanttevredenheid, interne communicatie, … en et cetera, dat doen we ook.

Wie Like2movit?

null

Frank van Stokkum

Bedrijfskundige & Creatief MarCom-adviseur

Alleen Frank?
Gelukkig niet maar daar start het wel. Afhankelijk van je vraag staat er een team van gemotiveerde specialisten voor je klaar om de klus te klaren en doelstellingen te bereiken. Vraag maar raak!

Heb je een vraag?

We zijn benieuwd! We delen onze kennis graag en denken met je mee.