Spring in die plas en maak rimpels! Je weet nooit precies wat er gebeurt, maar wat je doet kan grote gevolgen hebben. Die blue ocean is gezond en zorgt voor leven. Misschien moet je wel flink bewegen in het water? Dat vraagt proberen, leren en verbeteren. Met kans op overstroming. Uiteindelijk voel jij je als een vis in het water en weet je niet meer beter. Binnen de kortste tijd heb je een diploma ‘reddingszwemmen’ in de pocket.

In een notendop

Je aanwezigheid op internet is net zo persoonlijk als jijzelf. Jouw businessmodel en de manier waarop je zaken wilt doen zijn bepalend voor het succes. Van digitaal visitekaartje tot complete virtuele winkel en alles ertussen. Er is geen goed of fout: Like2movit kijkt samen met jou hoe je je online presenteert, waar kansen liggen en hoe je haalbare stappen kunt zetten.

 

Is internet je doel?

‘Internet rules the world’, daar lijkt het soms op. Voor jongeren is marketing synoniem aan internet en social media. Informeren, zoeken, vergelijken, selecteren, verkopen… Door internet is alles sowieso veel sneller geworden! De allerbelangrijkste toevoeging in de marketingmix sinds decennia; met nieuwe kansen voor ondernemers. Het is misschien geen doel op zichzelf, maar ‘virtuele media’ kunnen je zeker verder brengen.

 

Vanuit de kern

Bij alles wat je op internet doet moet je je afvragen of het bij je past. Want alleen dan kan het werken en duurzaam je bedrijf ondersteunen. Je bedrijfsconcept is daarbij het startpunt: van je marketingaanpak, werkprocessen, visuele presentatie, acties tot en met de klantencontacten. Een visuele aanwezigheid die overeen moet komen met je werkelijke aanwezigheid: want jij en je medewerkers zijn je bedrijf.

Like2movit helpt met bedrijfskundige analyse, creatieve ideeën en jouw storytelling in tekst, beeld en sfeer. En heel praktisch: met het bouwen van je website tot en met het dagelijks onderhoud, zodat je doelgroep je goed weet te vinden en weet wat hij van je mag verwachten.

Heb je een vraag?

We zijn benieuwd! We delen onze kennis graag en denken met je mee.